Cicle de xerrades sobre el projecte de reintroducció als escolars

Publicat el 09/11/2010 per Equip del Projecte
Notícies del projecte
Compartir
Xerrada sobre el projecte a l’escola de Coll de Nargó (Alt Urgell)

Un dels aspectes més importants d’un projecte de reintroducció ha de ser l’apropament d’aquest a la població local, que el coneguin i el facin seu també. En els seus inicis es van impartir xerrades informatives, exposicions i s’han portat escoles i voluntaris a l’escenari del projecte (especialment al punt d’alliberament d’Alinyà-Obra Social de Catalunya Caixa). Tanmateix pensem que, donat el bon ritme del programa, era necessari tornar a realitzar un cicle de xerrades als més petits.

Així, des del passat 26 d’octubre, i gràcies a un Pla d’Ocupació de la Generalitat de Catalunya concedit a l’Associació TRENCA, s’estan donant xerrades als centres escolars de les comarques d’influència del projecte (Pallars Jussà, Alt Urgell, Cerdanya, Solsonès i Pallars Sobirà). Van destinades a alumnes de primària i s’aprofita l’ocasió per a concienciar als nens i nenes del paper ecològic dels ocells carronyaires així com de la importancia de la seva conservació. A més, es repartirà material educatiu (carpetes i llibretes de camp) editades per TRENCA, sobre les espècies de rapinyaires necròfags.

promotors:

Sponsors of the reintroduction project

 

 

assesorament tècnic i execució:

assessorament tecnic i execucio del projecte

 

 

educació ambiental:

Educacio ambiental

 

 

enllaços relacionats:

DAAM:
Voltor negre

FUNDACIÓ CATALUNYA - LA PEDRERA:
Territori i medi ambient

GREFA:
Reintroducción del buitre negro en los Pirineos

TRENCA:
Voltor Negre

 

 

hi col·laboren:

Sponsors of the reintroduction project

 

 

hi participen amb la cessió de voltors negres:

(provinents de centres de recuperació de fauna)

Sponsors of the reintroduction project

 

 

amics al facebook