Cartells divulgatius a la xarxa de PAS de Trenca

Publicat el 07/01/2013 per Equip del Projecte
Notícies
Compartir

Als punts d’alimentació suplementària (PAS) d’Isona i de Bassella ja són instal·lats cartells divulgatius. Es pot conèixer més fàcilment què és la xarxa de PAS i quina és la fauna que la utilitza.

Als PAS per a rapinyaires necròfags d’Isona i de Bassella, gestionats per Trenca, ja són ficats cartells divulgatius com els que podeu veure a les imatges. Serveixen per difondre el coneixement i els valors d’aquests ocells, que són claus en l’equilibri ecològic dels ecosistemes, un pas imprescindible per a la seva conservació. També duen informació general sobre aquesta iniciativa, que té com a objectiu pal·liar la manca d’aliment amb què s’enfronten els rapinyaires necròfags i servir de suport a la reintroducció del voltor negre (Aegypius monachus) als Pirineus.

La reintroducció del voltor negre als Pirineus és un projecte promogut pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat de Catalunya a la Reserva Nacional de Caça de Boumort, i per la Fundació Catalunya – La Pedrera a l’Espai Natural d’Alinyà; GREFA i Trenca som dos ONG implicades en l’execució del projecte. La realització i instal·lació d’aquests cartells ha estat possible gràcies al conveni de col·laboració Diputació de Lleida – “la Caixa”.

promotors:

Sponsors of the reintroduction project

 

 

assesorament tècnic i execució:

assessorament tecnic i execucio del projecte

 

 

educació ambiental:

Educacio ambiental

 

 

enllaços relacionats:

DAAM:
Voltor negre

FUNDACIÓ CATALUNYA - LA PEDRERA:
Territori i medi ambient

GREFA:
Reintroducción del buitre negro en los Pirineos

TRENCA:
Voltor Negre

 

 

hi col·laboren:

Sponsors of the reintroduction project

 

 

hi participen amb la cessió de voltors negres:

(provinents de centres de recuperació de fauna)

Sponsors of the reintroduction project

 

 

amics al facebook